Home

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve familie, vrienden, bekenden en onbekenden!

Mogen wij, Marijn en Lia, even een moment van je tijd? 

img-20160911-wa0008

Op dit moment zijn wij druk bezig met het verwezenlijken van onze grote droom: het opzetten van een prachtige quinta / yogaretreat / vakantieparadijs in zonnig Portugal, Figueiró dos Vinhos.

Een mooi huis hebben we al gevonden, ideeën hebben we genoeg en enthousiasme komen we ook niet tekort.

Echter, om de laatste stap te kunnen zetten, het huis te kopen en te renoverenhebben we een financieel steuntje in de rug nodig.

Daarom deze crowdfunding.

Dromen zijn er om waargemaakt te worden. We geloven in het delen, geven en gunnen. Het delen van verhalen, positiviteit en door het gewoon te doen!  Net zoals met deze crowdfunding, het geloof en vertrouwen hebben in onszelf, de mensen om ons heen en iedereen die maar denkt: jeetje zeg, ik zou het willen maar echt niet durven! Steun ons dan, zodat wij onze droom waar kunnen maken. Zodat jij later heerlijk op vakantie kunt komen of deze mooie locatie kunt gebruiken om een workshop te geven. Delen en geven maakt de wereld zoveel mooier. 

Alle bijdragen daarvoor zijn welkom!

Echter voor wat hoort wat….dus:

Als je €50 wil doneren krijg je een heerlijke massage (50min) van Lia.

Als je €60 wil doneren krijg je 60 min. privé yogales van Lia.

Als je €250 wil doneren, ben jij de gelukkige en mag je 3 nachten doorbrengen op ons prachtige landgoed in Portugal (per persoon inclusief ontbijt). Tevens krijg je een rondleiding in de tropische tuin waar je kunt snoepen van heerlijk vers geplukt fruit!

Als je €350 wil doneren, verblijf je 5 nachten bij ons. Staat er ´s morgens bij het ontbijt een verse jus d’orange uit eigen tuin klaar. De rest van de dag kunnen jullie zwemmen, ontspannen en genieten van Quinta Valada. (per persoon inclusief ontbijt)

Als je bij ons verblijft kan je voor €27 een lekkere 3-gangen vegetarische maaltijd, inclusief wijn op dag van aankomst ontvangen. (voor 1 persoon)

Als je zonder tegenprestatie een gift wil doen dan is dat ook zeker welkom. Wat krijg je dan: eeuwige roem en een bijzonder goed karma!

Crowdfunding banknummer: NL64INGB0700523944  t.n.v Marijn de Rijck & Lia Bos 

(als je wilt stuur ons dan een mail op eenrijckbos@gmail.com  zodat wij je kunnen bedanken en eventueel dingen kunnen plannen)

Echter zonder financiële bijdrage kan je ons ook altijd helpen!

Het huis en de tuin kunnen wel wat werk gebruiken. 
Er moeten badkamers en keukens gesloopt worden en nieuwe vloeren gelegd worden. Het gehele huis, binnen & buiten, moet geschilderd worden. De tuin dient onderhanden genomen te worden, er mag een moestuin aangelegd worden en ook een irrigatiesysteem. Tevens kan er een kippenhok en een yogaplatform getimmerd worden. En ach, er zijn vast nog wat kleine klusjes 😉  ´s Avonds of tussendoor is er natuurlijk tijd om lekker te ontspannen bij het zwembad of op de patio met prachtig uitzicht over de tuin en heuvels. 

Mocht je ons fysiek willen helpen, ben je meer dan welkom! Waar blink jij in uit? 

Voor de mensen die ons niet (zo goed) kennen, wie zijn wij? 

Huis Lia & Marijn Figueiró dos Vinhos

Huis Lia & Marijn Figueiró dos Vinhos

 

Twee jonge zelfstndige ondernemers uit Brabant.

Lia, ook wel de 2e Floortje Dessing genoemd, heeft de hele wereld afgereisd met haar rugzak. Veel levenservaring opgedaan door al haar reizen, hierdoor weet ze wat gasten verwachten. Yoga kwam op haar pad meer dan 10 jaar geleden en ze heeft over de hele wereld veel les ervaring opgedaan. Lia´s enthousiasme en onuitputtelijke drive om mensen in de watten te leggen komen hier goed tot hun recht. Nu is ze er aan toe om haar droom te verwezenlijken met haar grote liefde Marijn. 

Marijn heeft meer dan 10 jaar ervaring met het zorgen voor en ontzorgen van voornamelijk ouderen. Geen dag met tegenzin is hij naar zijn werk gegaan. Toch lonkte er een diepe wens. Bij de ontmoeting met Lia viel de 1e grote klik samen met de gedeelde wens om in Portugal iets op te zetten. Wat een toeval en geluk was dat! Marijn geniet van het werken in een groene omgeving, tuinieren geeft hem rust en hij kan je meenemen en laten verdwalen in de tuin. 

Wij kijken er naar uit om onze gasten te gaan ontvangen en alles werkelijkheid te laten worden. 

Liefs Marijn en Lia 

P.S chroom niet om dit bericht te delen